ver-NU-wings Coach

Ik kan je helpen weloverwogen keuzes te maken. Door nieuwe inzichten te verkrijgen, kun je jouw leven blijvend veranderen, je kwaliteiten effectiever inzetten, belemmerende patronen/factoren doorbreken en je grenzen herijken.

Open, onbevooroordeeld, authentiek en betrokken kom ik naast je staan gedurende een vooraf bepaalde periode waarbij ik vooral als vertaler en liefdevol confronteerder zal spiegelen. Ik zie jou zoals de ander je ziet en zoals je werkelijk bent. In een relatief korte periode kan ik veel bereiken door met verschillende methodes te komen tot inzichten en daarop volgende veranderingen. Ervaring leert dat iedereen die zo gecoacht wordt, in relatief korte tijd een enorme ontwikkeling doormaakt, waarvan de effecten op de lange termijn nog steeds merkbaar zijn en blijven. 

Mijn insteek is om je te laten schitteren in jouw eigen unieke kracht omdat ik denk dat jij daar zelf gelukkig van wordt en daarbij onwillekeurig ook anderen motiveert hetzelfde te doen. Zo dragen we indirect bij aan een gelukkiger wereld!

Opbouw van een beschadigde persoonlijkheid heeft tijd nodig, het loslaten of afleren kost tijd. Keulen en Aken zijn ook niet op 1 dag gebouwd. Inzichten moeten indalen, oefening baart kunst en ik wil geen 1dagsvlieg-inzichten maar streef naar een BLIJvend resultaat. Dat vraagt tijd, jouw tijd, mijn tijd. Om te investeren in jezelf. En dat moet de moeite waard zijn aan het einde van het traject.

Daar ga ik voor, samen met jou!

Wat ik jou bieden kan

Waardering van eigen waarden en normen als uitgangspunt. Als vanzelf geef je deze kwaliteiten af aan je omgeving maar besef je gaandeweg ook hoe elementair deze waardes voor jezelf zijn!

Overtuiging. Stevig in het leven staan. Raak overtuigd van het meest pure van jezelf. Leren schroom te overwinnen en te laten zien waar je goed in bent. Ervaren wie je waarlijk bent! Je doet jezelf tekort als je niet waarachtig bent naar jezelf toe.

Interactie. Hoe kom je over, hoe ver reikt je inlevingsvermogen, kun je aanvaarden dat de ander anders denkt, andere waarheden hanteert? Kun je de ander zien zonder het contact met jezelf te verliezen? (een betere verbinding met jezelf zorgt automatisch voor een betere connectie met de buitenwereld!)

Revitaliseren. Durf je te corrigeren, ingesleten patronen te herstellen, te heroriënteren, je kompas te herijken en een nieuwe richting te kiezen waarbij je wellicht fouten maakt in plaats van stil te blijven staan? Ik wil naar binnen kijken om vanuit daar te onderzoeken wat gezonder voor jou zou zijn zodat dit zich uiteindelijk kan gaan vertalen naar je buitenkant.

Evenwicht. Kun je dualiteit omarmen? Inspanning en ontspanning zijn beiden onmisbaar voor een evenwichtig bestaan. Werk en privé zouden niet in strijd met elkaar moeten zijn maar zouden elkaar moeten verrijken en versterken.

Relativeren. Met een helder bewustzijn lichter door het leven gaan. Begrip, inzicht, aanvaarding en ontwikkeling zijn belangrijk, maar relativeringsvermogen en humor zijn hierbij onmisbaar. Af en toe lachen om en met jezelf is heel gezond en bevrijdend! 

Uitspraken van cliënten en zakelijke opdrachtgevers:

“…jij hebt me teruggegeven wat ik kwijt was en nog veel meer. ik ga gewoon lichter door het leven, dacht altijd dat het niet bestond maar het is echt zo.”
“…verbijsterend wat jij wist te vertellen, ongelofelijk wie je bent en wat je doet!”

“…Het is echt precies waar het over gaat nu. Ik verbaas me weer hoe je de spijker op z’n kop weet te slaan en het ook zo mooi en precies kan verwoorden.”

“Zo! Onze eerste afspraak heeft behoorlijk wat voeten in aarde gekregen. Ik heb al wel 10x de CD geluisterd en er vallen steeds meer dingen op z’n plaats. Het was heel bijzonder en vooral waardevol om met je gesproken te hebben.”

“Ik wil je laten weten dat het gesprek met jou, de analyse van mijn handen mij zoveel heeft gebracht. Het is een zaadje geweest in mijn weg naar mijn vrijheid, te zijn wie ik ben. Ik durf los te laten wat niet meer nodig is . Ik wil je aanmoedigen door te gaan met je bijzondere praktijk en stimuleer anderen ook zo’n prachtig gesprek aan te gaan.”

“Het is ontzettend verhelderend om eens te horen hoe ik in elkaar zit. Soms zeiden mensen weleens o.. je bent heel anders dan ik dacht, maar daar bleek nooit uit hoe anders ik was dan mijn eerste indruk. Voor mijn relatie met mijn , partner, kinderen, collega’s en vrienden is alles nu een stuk helderder voor mij.”

“Nogmaals ontzettend bedankt voor de sessie eerder deze week. Men is erg onder de indruk van wat jij daar aan en over 9 mensen wist te vertellen. Het heeft ook geholpen om het team wat dichter bij elkaar te brengen.”

“Heel veel dank voor wie je bent!!! En voor je gave. Je helpt mensen echt de kracht te voelen van hun kern!” 

blosewm-donkerblauw