connypas

Contact

Conny Schoonen:  Consulten * Coaching * Retraite * Opleiding

inzicht-advies & begeleiding bij bewustwording en zelfontwikkeling.    

Vanaf 1 maart 2023 nieuw werkadres; Zwolsestraat 195-30 in Den Haag, gebouw Duinhove (Scheveningen, vlak bij het strand!). Parkeren voor de deur is duur (6,50) en kan max 1 uur, de parkeergarage aan de overkant is eerder aan te bevelen! (naast de Tinq benzinepomp, 3,50 per uur) Aan de achterkant van Duinhove kun je in de Leeuwardensestraat of de Zutfensestraat twee uur parkeren. Wel 2x zo duur als de parkeergarage. Wel is het in deze straatjes tot 13.00 uur gratis parkeren!!

T: 06-20007700  of mail naar meer@connyschoonen.nl. Ik reageer altijd. Kijk ook even in je spambox als het te lang duurt.)
       

meer@connyschoonen.nl    het meest persoonlijke verhaal over jezelf vanuit je handen en coaching met echte persoonlijke aandacht! Je wordt gezien, erkent én uitgedaagd om de wereld te laten zien waar je goed in bent.

Afspraken mogelijk op alle dagen van de week (dus ook in het weekend) op de ochtend of de middag.

Het annuleren van een afspraak is altijd jammer..houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zitten.

 

Mijn praktijk bestaat al vanaf 1989. Ik wil iedereen bedanken die de weg naar mijn praktijk vond en zo vriendelijk was dit door te vertellen aan anderen. Door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe… blijf het doorvertellen!!!