connypas

Contact

Conny Schoonen:  Consulten * Coaching * Retraite * Opleiding

inzicht-advies & begeleiding bij bewustwording en zelfontwikkeling. Verstillen en verdiepen. Jezelf (her)ontdekken en laten zien waar jij goed in bent.   

Vanaf 14 juli 2023 is het werkadres; het Spaansche hof, Westeinde 12 Den Haag. Parkeren kan in de torengarage aan de torenstraat of de garage grote markt. In het Spaansche Hof mag je niet parkeren, wel in het Westeinde maar daar is vaak geen plaats. Lopend vanaf het station een kwartiertje, 5 minuten met de (OV)fiets of 2 haltes met de tram.

T: 06-20007700  of mail naar meer@connyschoonen.nl. Ik reageer altijd. Kijk ook even in je spambox als het te lang duurt.)
       

meer@connyschoonen.nl    het meest persoonlijke verhaal over jezelf vanuit je handen en coaching met echte persoonlijke aandacht! Je wordt gezien, erkent én uitgedaagd om de wereld te laten zien waar je goed in bent.

Afspraken mogelijk op alle dagen van de week (dus ook in het weekend) op de ochtend of de middag.

Het annuleren van een afspraak is altijd jammer..houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zitten.

 

Mijn praktijk bestaat al vanaf 1989. Ik wil iedereen bedanken die de weg naar mijn praktijk vond en zo vriendelijk was dit door te vertellen aan anderen. Door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe… blijf het doorvertellen!!!