connypas

Contact

Conny Schoonen:  Consulten * Coaching * Retraite * Opleiding

inzicht-advies & begeleiding bij bewustwording en zelfontwikkeling

Vanaf 27 september 2019 nieuw adres!!!!: Hofje van Nieuwkoop; Warmoezierstraat 98 Den Haag. Ingang aan de zijkant, parkeren achterzijde Westeinde ziekenhuis of aan de Prinsengracht. De Warmoezierstraat heeft geen parkeergelegenheid voor niet bewoners (dus niet inrijden). Tram 2, 3 en 4 uitstappen brouwersgracht, meelopen in rijrichting en rechtsaf de Warmoezierstraat in. Bij de poort van het hofje hangt een knop waar ‘deur open’ op staat. In het hofje loop je rechtdoor naar nr 98 toe. (Het meenemen van je fiets of een huisdier is niet toegestaan in het hofje).

T: 06-20007700 
       

meer@connyschoonen.nl    het meest persoonlijke verhaal over jezelf vanuit je handen en coaching met echte persoonlijke aandacht! Je wordt gezien, erkent én uitgedaagd om de wereld te laten zien waar je goed in bent.

Afspraken 7 dagen per week op de ochtend of de middag.

Het annuleren van een afspraak is altijd jammer..houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zitten.

 

Mijn praktijk bestaat al vanaf 1989. Ik wil iedereen bedanken die de weg naar mijn praktijk vond en zo vriendelijk was dit door te vertellen aan anderen. Door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe… blijf het doorvertellen!!!