Twee jarige Coach-opleiding

In September 2019 start de opleiding waarbij ik ruim 30 jaar praktijkervaring beschikbaar stel voor jou!

Je krijgt een scala aan methoden en technieken. Het eerste leerjaar staat in het teken van de handlijnkunde. Het tweede leerjaar staat in het teken van de Tarotkaarten. Daarnaast worden allerhande coach technieken en mogelijkheden behandeld. Denk hierbij o.a. aan; systemisch werk, gesprekstechnieken, creatieve therapie, meditaties en visualisaties. Je leert over getallen, kleuren, dierenbetekenissen, symboliek, intuïtieve ontwikkeling, schaduwwerk, rituelen, sprookjes en improvisatieopdrachten. Of je dit nu voor jezelf doet als persoonlijke ontwikkeling of als coach, het zal je mentaal en spiritueel verrijken.

 

Leer te leven vanuit je eigen wijsheid en hart. Word wie je écht bent, niet wie je meent te zijn, of te moeten zijn. Als mens hebben we de taak te worden wie we ten diepste zijn. Al vanaf onze geboorte leren wij ons aan te passen aan de eisen die onze leefwereld aan ons stelt met als risico dat we verdwalen in onszelf. Mijn eigen route door het leven, mijn ervaringen, mijn tot mij genomen wijsheden..alles zet ik in tijdens deze opleiding, in de hoop jou een helpende hand te kunnen bieden en je zo sterker te maken als persoon en succesvoller in je werk.

Mijn uitgangspunt is dat iedereen het voor zichzelf het beste weet. Mijn talent is dat ik deze kennis omhoog weet te halen. Wat ik doe is een vertaalslag maken van het onbewuste beeld naar teksten die het bewustzijn begrijpt waardoor er iets mee gedaan kan worden.  Met liefde deel ik dit talent en neem ik je aan de hand langs alle technieken die ik me eigen gemaakt heb om te kunnen doen waar ik goed in ben. Je mag me alle geheimen ontfutselen, alles vragen. Ik stel al mijn ervaring beschikbaar!

           Een levensverrijkend avontuur:

De eerste leergang bestaat uit 14 zaterdagen. 11 lesdagen en 3 extra oefendagen. We starten al deze dagen om 09.30 uur en sluiten af rond 17.00 uur.

De lesdata in 2019: 21 september, 5 oktober, 2-16-30 november en 7 december. De lesdata in 2020: 25 januari, 1 februari, 7-21 maart, 4 april, 9-23 mei en 6 juni.

Wat er van je gevraagd wordt naast je aanwezigheid, je volledige inzet, het maken van huiswerk en de oefengesprekken is 2000 euro per jaar aan lesgeld.    

De opleiding is bedoeld voor hen die de wens hebben zichzelf op professionele wijze te ontwikkelen; voor zichzelf of als coach. 

GROEI IS EEN REIS NAAR JEZELF.                                   

 

SNUFFEL COACH WEEKEND:                                                                    25 en 26 mei 2019 van 10.00- 17.00 uur kun je alvast een voorproefje krijgen van de opleiding. In 2 intensieve dagen leer je een aantal van mijn vaardigheden waarmee je uit de voeten kunt als coach (of als inspiratie voor jezelf). Mocht je tijdens dit weekend besluiten de opleiding te gaan volgen, dan worden de kosten van dit weekend  (450 euro) in mindering gebracht.

 

UITSPRAKEN VAN COACHEES:

” Er is een enorme last van mijn schouders weggenomen. ook de maanden erna werden de scherpe kantjes zachter. Het was alsof ik met nieuwe positieve energie werd omringd.”

“Het heeft ons huwelijk van 38 jaar gered…we hebben op een natuurlijke manier de draad weer kunnen oppakken, nogmaals heel veel dank.”

“Ik ervaar dat er echt iets gebeurt is en dat er inzicht en ordening is gekomen. Het vage gevoel waarmee ik door het leven ging is verdwenen.”

“De intimiteit en mijn seksuele stuk is weer in actie gekomen, ik merk dat ik meer open ben gaan staan.”

“Ik heb hier echt zoveel aan gehad en je hebt mij persoonlijk in bewustwording (gaat steeds beter!) naar een hoger niveau getild.”