Twee jarige Coach-training

In September 2019 is de training gestart waarbij ik ruim 30 jaar praktijkervaring en meer dan 50 jaar levenservaring beschikbaar stel voor jou! Wat ik gelezen heb, mijn workshops, studies, therapieën, opleidingen, de opgedane wijsheid, de vele ervaringen door alle jaren heen wil ik doorgeven.

Je krijgt een scala aan methoden en technieken. Het eerste trainingsjaar staat in het teken van de Handlijnkunde. Het tweede trainingsjaar staat in het teken van de Tarotkaarten. Daarnaast worden allerhande coach technieken en mogelijkheden behandeld. Denk hierbij o.a. aan; systemisch werk, gesprekstechnieken, creatieve therapie, meditaties en visualisaties. Je leert over getallen, kleuren, dierenbetekenissen, symboliek, intuïtieve ontwikkeling, schaduwwerk, rituelen, sprookjes en improvisatieopdrachten. Of je dit nu voor jezelf doet als persoonlijke ontwikkeling of als coach, het zal je mentaal en spiritueel verrijken.

Je kunt met het eerste trainingsjaar al als coach of met nieuwe technieken aan de slag. De handlijnkunde maakt dat je het karakter en de eigenschappen van de ander zichtbaar kunt maken. De coachtechnieken zijn er om de ander te brengen naar grotere inzichten en transformaties.  Je kunt anderen hulp bieden bij rouwverwerking, levensvragen, relatieperikelen, werkstress, onzekerheden of bij de zoektocht naar hunzelf.

Mijn uitgangspunt is dat iedereen het voor zichzelf het beste weet. Mijn talent is dat ik deze kennis omhoog weet te halen. Wat ik doe is een vertaalslag maken van het onbewuste beeld naar teksten die het bewustzijn begrijpt waardoor er iets mee gedaan kan worden.        Met liefde deel ik dit talent en neem ik je aan de hand langs alle technieken die ik me eigen gemaakt heb om te kunnen doen waar ik goed in ben. Je mag me alle geheimen ontfutselen, alles vragen. Ik stel al mijn ervaring beschikbaar!

 

 

 

           Een levensverrijkend avontuur:

Het eerste trainingsjaar bestaat uit 12 zaterdagen.  Kleine groep vanwege de persoonlijke aandacht.  We starten al deze dagen om 10.00 uur en sluiten af rond 17.00 uur. Tijdens de lesdagen wisselen theorie en praktijk zich af.

Komende lesjaar (21-22): De trainingsdata in 2021: 11 september, 2 oktober, 6 en 27 november en 18 december. De lesdata in 2022: 22 januari, 12 februari, 12 maart, 16 april, 14 mei en 4 en 25 juni.

Wat er van je gevraagd wordt naast je aanwezigheid, je volledige inzet, het maken van huiswerk en de oefengesprekken is 2000 euro per lesjaar aan lesgeld.    

De training is bedoeld voor hen die de wens hebben zichzelf op professionele wijze te ontwikkelen; voor zichzelf of als coach. 

GROEI IS EEN REIS NAAR JEZELF.                                   

 

1 jaar meedoen mag ook..stap jij in het geboorteproces van deze training om zelf ook een nieuwe geboorte te kunnen laten plaatsvinden? Gaat het bij jou ook niet om wat we zijn maar wie we zijn? Heb je behoefte aan levenswijsheden en durf je werkende weg met meer ervaring en wijsheden het leven aan te gaan? Snap je (of wil je snappen) dat depressie van deze tijd omgezet mag worden naar de positieve variant (melancholie) en dat het niet alleen gaat om het najagen van geluk en succes in het leven? Wil je je eigen standpunten verhelderen of onderzoeken hoe het is vanuit een andere invalshoek? Ik hoop dat je je van harte welkom voelt om mee te komen doen!

 

UITSPRAKEN VAN COACHEES:

” Er is een enorme last van mijn schouders weggenomen. ook de maanden erna werden de scherpe kantjes zachter. Het was alsof ik met nieuwe positieve energie werd omringd.”

“Het heeft ons huwelijk van 38 jaar gered…we hebben op een natuurlijke manier de draad weer kunnen oppakken, nogmaals heel veel dank.”

“Ik ervaar dat er echt iets gebeurt is en dat er inzicht en ordening is gekomen. Het vage gevoel waarmee ik door het leven ging is verdwenen.”

“De intimiteit en mijn seksuele stuk is weer in actie gekomen, ik merk dat ik meer open ben gaan staan.”

“Ik heb hier echt zoveel aan gehad en je hebt mij persoonlijk in bewustwording (gaat steeds beter!) naar een hoger niveau getild.”

” Je hebt me een mooiere ik laten uitpakken! Ik ben er klaar voor om mezelf aan de wereld te laten zien, ik snap nu waar mijn ‘niet gezien worden’ mee te maken had. “

“Eindelijk dat lastige ‘moederstuk’ los kunnen laten, het contract dat je me met mezelf hebt laten tekenen is van onschatbare waarde! “

” Het beste cadeau ooit aan mezelf!”