Lezen van de hand

Mijn talent voor jou:
“Vertel mij niets en ik vertel je alles”…Ik sta voor veel persoonlijke aandacht en een heldere, nuchtere, praktische uitleg met als doel jou te laten groeien (opbloeien) vanuit eigen kracht. Je krijgt inzicht en overzicht. Vaak zie ik dingen die anderen niet opgevallen zijn..ik kijk zorgvuldig en stel vragen over datgene wat ik zie om zo samen te komen tot een nieuwe manier van kijken. Een helpende hand bij hoe je anders zou kunnen handelen om tot een ander resultaat te kunnen komen. Een tevreden gevoel ervaren over jezelf, je echte zelf!

De losse sessies

Het is heel even spannend als ik naar je handen kijk en je (liefdevol) met jezelf confronteer, maar het is zeker niet eng..het is juist bijzonder fijn om jezelf te ontmoeten. 

Na het handlezen behandel ik je vragen met gebruik van de Tarotkaarten. Geen “hocus spocus” maar voor mij een waardevol gebleken ‘tool’ om op vragen die er liggen in te kunnen gaan. De hand biedt een totaal overzicht van iemands persoonlijkheid, de tarotkaarten kunnen ook inzicht geven op specifieke vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vraag over je relatie(s), je werk, studie, kinderen, huis, financiën etc. Je kunt ook kiezen alleen voor de tarotkaarten, we werken dan vooral met jou eigen vragen. 

Uitspraken van personen die een coachtraject of sessie volgden bij mij:

 “..mede door jou kan ik nu een verbinding aangaan in vrijheid, dit geeft me een warm gevoel”

 “luggage for life..”

“..doordat jij me bevestigt in gevoelens en onzekerheden weghaalt, kan ik me focussen op mijn innerlijke proces en deze te realiseren groei doormaken. je wilt niet weten hoe dankbaar ik je daarvoor ben.”

“..ik voel echt rust en geluk nu..”

“..het voelt goed me voor jou of eigenlijk mezelf te hebben opengesteld!”
“…ik ervaar dat er echt iets gebeurd is en dat er inzicht en ordening gekomen is. Het vage gevoel waarmee ik door het leven ging is verdwenen.” 
“..het geeft me overall het gevoel een stuk dichter bij mezelf te zijn en gaat er in ieder geval voor zorgen dat ik met een mildere blik naar mezelf ga kijken.”