Zakelijke sessies 

Heisessie of teambuilding en op zoek naar meer verbinding?

Tijdens een groepssessie benoem ik ieders kwaliteiten maar ook ieders valkuilen. Dat doe ik zonder daar een oordeel over te vellen. Na de korte persoonlijke inzichten maak ik een conclusie voor het team en benoem ik wat de sterke punten zijn in het team en geef ik aan wat er gemist wordt. Dit alles door het bekijken van de handen (meestal maak ik hand afdrukken voor aanvang van de sessie).

Meerwaarde is dat mensen elkaar beter gaan begrijpen door mijn uitleg. Soms willen mensen wel hetzelfde maar is hun insteek er een uit een andere hoek. Dingen benoemen die mensen zelf vaak niet benoemen omdat ze het zo logisch vinden kan al een verschil maken. Niet strijden met elkaars verschillen maar zorgen dat je elkaars kwaliteiten benut. Mede doordat mensen zich weer gezien en gehoord voelen kan dit voor veel positieve stappen gaan zorgen voor het bedrijf of de organisatie.

Daarnaast zullen tevreden mensen zich minder vaak ziek melden en werkt een positief gevoel door naar medewerkers onder of om hun heen. Een win-win situatie dus! U kunt er als bedrijf voor kiezen om mij enkel in te zetten voor het benoemen van bovenstaande. U kunt er ook voor kiezen om naast het benoemen een geheel verzorgd 1 of 2 daags programma af te nemen.

Ook is er een mogelijkheid om mensen uit de organisatie een 1 op 1 coaching aan te bieden. Ik zal hierbij al mijn expertise en ervaring inzetten. Denk hierbij o.a. aan systemisch werk, creatieve opdrachten, gesprekken, oefeningen, rollenspel.

Wilt U als directeur het wezenlijke verschil maken, dan is de Bali-reis een absolute aanrader. In een week doorlopen we een aantal belangrijke processen die een wereld van verschil gaan maken naar de toekomst. Of dat nu persoonlijk, over relaties of over werk gaat. Naast mijn eigen vakkundigheid zet ik plaatselijke vakmensen in, gebruik de natuur en cultuur, zorg ik voor de verzorging van de inwendige en uitwendige mens en is er een week geen omkijken naar anderen behalve jezelf. Zoals andere deelnemers van deze reis al aangaven: “er is een leven voor en een leven na Bali”.

Portolio

Persoonlijke zakelijke coaching:

* Ministerie LNV
* HHSK Rotterdam
* Politietop 
* Metalektro 
* Chaud Devant 

Zakelijke groepssessies
* Ministerie BZK
* Mindshift
* On Lime
* HMC Gouda
* Walrecht Projecten A`dam
* Kaaijgroep De Lier
* Inforwording BV Sassenheim
* Passieprojecten Driebergen
* UBM Aviation
* Generous Minds Management A`dam
* Euretco Wonen Breda
* Span Dolphin Beheer BV

In opdracht voor Heymans techniek&mobiliteit
Evenement rondom Tour De France

In opdracht van The Embedding Company
Planet Technologies
Rijksgebouwendienst
van Haaren schoenen


In opdracht van Motivision 
Planet Technologies
KPN
Rabobank
KLM
FMO
Jumbo
Landrover
Blömer accountants
NS 

Diverse andere projecten:
Ministerie Economische Zaken
Ministerie van Landbouw
Ministerie Sociale Zaken 
(workshop loopbaancentrum + talentanalyses medewerkers)
Ministerie Binnenlandse Zaken 
(project loopbaandag Rijksoverheid Jaarbeurs Utrecht)
Ministerie VROM (Architect van je eigen loopbaan)