Handlijnkundesessies en retraites

Baliretraite
Op het tropische eiland Bali, ver weg van ons dagelijks bestaan in een prachtige natuurlijke omgeving, onderga je fantastische rustgevende massages, geniet je van gezonde en verrukkkelijke maaltijden, kom je geheel tot rust, krijg je inspiratie uit de meditaties, maak je deel uit van bijzondere traditionele ceremonies en -gebruiken.

Het door mij met de allergrootste zorg ontwikkelde programma creëert heling, verrijking en verdieping. Om deze hoogwaardige retraitevorm te waarborgen hanteer ik kleine groepen van hooguit 6 personen die continu alle aandacht krijgen. Het dagprogramma wordt niet eerder prijsgegeven dan op de dag van aankomst, opdat je jouw verwachtingspatronen thuis laat en je verblijf onbevangen en zuiver ondergaat.

Om toch enigzins een indruk te geven, volgen hier enkele reacties van eerdere deelnemers aan deze Bali-retraite:

"...ik zag een beetje op tegen de groep maar dat was snel voorbij. Ik voelde me veilig in de groep en was blij dat zij er waren. Heeft echt meerwaarde."
"...mijn verandering was zeker merkbaar en voelbaar voor mijn omgeving. Wat een geweldige retraite zeg, ik kan het niet genoeg zeggen!"
"..reizen en thuiskomen....je bent daarin een lichtbaken, een richtingaanwijzer, een vertaler..dank voor je aandacht en warmte, je zorgzaamheid en stralende lach."
"...mijn collega's vroegen of ik een verjongingskuur had ondergaan en mijn man vindt me milder en zoekt weer veel meer toenadering!"
"...ik heb een leven vóór en een leven na Bali!"
"..ik kan niet uitleggen wat er is gebeurd. nog nooit heb ik zoiets eerder ervaren."
"...ik voel me heel krachtig en vrees de buitenwereld niet meer."
"...wat een GEWELDIGE ervaring was dit, ben nog steeds aan het nagenieten."
De losse sessies

Het is heel even spannend als ik naar je handen kijk en je (liefdevol) met jezelf confronteer, maar het is zeker niet eng..het is juist bijzonder fijn om jezelf te ontmoeten. 

Na het handlezen behandel ik je vragen met gebruik van de Tarotkaarten. Geen “hocus spocus” maar voor mij een waardevol gebleken 'tool' om op vragen die er liggen in te kunnen gaan. De hand biedt een totaal overzicht van iemands persoonlijkheid, de tarotkaarten kunnen ook inzicht geven op specifieke vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vraag over je relatie(s), je werk, kinderen, huis, financiën etc. Deze consulten duren een goed uur. Je kunt ook kiezen alleen voor de tarotkaarten, we werken dan vooral met jou eigen vragen.

Kies je voor een langere sessie (ochtend of middag) dan hebben we meer tijd voor de handen en de kaarten en kijken we samen wat je nodig hebt om een eerste stap te kunnen zetten in je proces.
Naast het gesprek kunnen ook alle andere dingen die ik tijdens mijn opleidingen en cursussen heb geleerd worden ingezet. Denk hierbij onderandere aan systemisch werk, creatieve opdrachten, lichaamswerk of meditatieve oefeningen.


Ik sta voor veel persoonlijke aandacht en een heldere, nuchtere, praktische uitleg met als doel jou te laten groeien vanuit eigen kracht. Je krijgt inzicht en overzicht. Vaak zie ik dingen die anderen niet opgevallen zijn..ik kijk zeg maar zorgvuldig en stel vragen over datgene wat ik zie om zo samen te komen tot een nieuwe manier van kijken. Dit geeft vaak een nieuwe invalshoek naar vernieuwde resultaten.
Eigenlijk is het er allemaal al..ik help alleen een handje om het boven water te krijgen..haal de dammetjes weg tussen hoofd en hart waardoor het weer kan stromen..

Uitspraken van cliënten en zakelijke opdrachtgevers:

"...jij hebt me teruggegeven wat ik kwijt was en nog veel meer. ik ga gewoon lichter door het leven, dacht altijd dat het niet bestond maar het is echt zo."
"…verbijsterend wat jij wist te vertellen, ongelofelijk wie je bent en wat je doet!"

"…Het is echt precies waar het over gaat nu. Ik verbaas me weer hoe je de spijker op z’n kop weet te slaan en het ook zo mooi en precies kan verwoorden."

"Zo! Onze eerste afspraak heeft behoorlijk wat voeten in aarde gekregen. Ik heb al wel 10x de CD geluisterd en er vallen steeds meer dingen op z'n plaats. Het was heel bijzonder en vooral waardevol om met je gesproken te hebben."

"Ik wil je laten weten dat het gesprek met jou, de analyse van mijn handen mij zoveel heeft gebracht. Het is een zaadje geweest in mijn weg naar mijn vrijheid, te zijn wie ik ben. Ik durf los te laten wat niet meer nodig is . Ik wil je aanmoedigen door te gaan met je bijzondere praktijk en stimuleer anderen ook zo'n prachtig gesprek aan te gaan."

"Het is ontzettend verhelderend om eens te horen hoe ik in elkaar zit. Soms zeiden mensen weleens o.. je bent heel anders dan ik dacht, maar daar bleek nooit uit hoe anders ik was dan mijn eerste indruk. Voor mijn relatie met mijn , partner, kinderen, collega's en vrienden is alles nu een stuk helderder voor mij."

"Nogmaals ontzettend bedankt voor de sessie eerder deze week. Men is erg onder de indruk van wat jij daar aan en over 9 mensen wist te vertellen. Het heeft ook geholpen om het team wat dichter bij elkaar te brengen."

"Heel veel dank voor wie je bent!!! En voor je gave. Je helpt mensen echt de kracht te voelen van hun kern!"