Handlijnkunde

Mijn talent voor jou:
Ik sta voor veel persoonlijke aandacht en een heldere, nuchtere, praktische uitleg met als doel jou te laten groeien vanuit eigen kracht. Je krijgt inzicht en overzicht. Vaak zie ik dingen die anderen niet opgevallen zijn..ik kijk zeg maar zorgvuldig en stel vragen over datgene wat ik zie om zo samen te komen tot een nieuwe manier van kijken. Dit geeft vaak een nieuwe invalshoek naar vernieuwde resultaten. 

Eigenlijk is het er allemaal al..ik help alleen een handje om het boven water te krijgen..haal de dammetjes weg tussen hoofd en hart waardoor het weer kan stromen..De losse sessies

Het is heel even spannend als ik naar je handen kijk en je (liefdevol) met jezelf confronteer, maar het is zeker niet eng..het is juist bijzonder fijn om jezelf te ontmoeten. 

Na het handlezen behandel ik je vragen met gebruik van de Tarotkaarten. Geen “hocus spocus” maar voor mij een waardevol gebleken 'tool' om op vragen die er liggen in te kunnen gaan. De hand biedt een totaal overzicht van iemands persoonlijkheid, de tarotkaarten kunnen ook inzicht geven op specifieke vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vraag over je relatie(s), je werk, kinderen, huis, financiën etc. Je kunt ook kiezen alleen voor de tarotkaarten, we werken dan vooral met jou eigen vragen.

Uitspraken van cliënten en zakelijke opdrachtgevers:

"...jij hebt me teruggegeven wat ik kwijt was en nog veel meer. ik ga gewoon lichter door het leven, dacht altijd dat het niet bestond maar het is echt zo."
"…verbijsterend wat jij wist te vertellen, ongelofelijk wie je bent en wat je doet!"

"…Het is echt precies waar het over gaat nu. Ik verbaas me weer hoe je de spijker op z’n kop weet te slaan en het ook zo mooi en precies kan verwoorden."

"Zo! Onze eerste afspraak heeft behoorlijk wat voeten in aarde gekregen. Ik heb al wel 10x de CD geluisterd en er vallen steeds meer dingen op z'n plaats. Het was heel bijzonder en vooral waardevol om met je gesproken te hebben."

"Ik wil je laten weten dat het gesprek met jou, de analyse van mijn handen mij zoveel heeft gebracht. Het is een zaadje geweest in mijn weg naar mijn vrijheid, te zijn wie ik ben. Ik durf los te laten wat niet meer nodig is . Ik wil je aanmoedigen door te gaan met je bijzondere praktijk en stimuleer anderen ook zo'n prachtig gesprek aan te gaan."

"Het is ontzettend verhelderend om eens te horen hoe ik in elkaar zit. Soms zeiden mensen weleens o.. je bent heel anders dan ik dacht, maar daar bleek nooit uit hoe anders ik was dan mijn eerste indruk. Voor mijn relatie met mijn , partner, kinderen, collega's en vrienden is alles nu een stuk helderder voor mij."

"Nogmaals ontzettend bedankt voor de sessie eerder deze week. Men is erg onder de indruk van wat jij daar aan en over 9 mensen wist te vertellen. Het heeft ook geholpen om het team wat dichter bij elkaar te brengen."

"Heel veel dank voor wie je bent!!! En voor je gave. Je helpt mensen echt de kracht te voelen van hun kern!"