Contact

Conny Schoonen - Inzicht-Advies & Begeleiding in de zoektocht naar eigen kracht en talent.


Kettingstraat 19a     

2511AM Den Haag

T: 06-20007700        

meer@connyschoonen.nl   voor coaching en meer (meer dan alleen je hand lezen, meer dan alleen zien wie je bent)

De praktijk bestaat al vanaf 1989! Ik wil iedereen bedanken die de weg naar mijn praktijk vond en zo vriendelijk was dit door te vertellen aan anderen. Door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe... blijf het doorvertellen!!!


Ik zit tijdelijk aan de van Voorschotenlaan 25 in Den Haag. U kunt hier voor de deur (betaald) parkeren. Bus 22 (vanaf den haag CS) richting Duinzigt uitstappen halte ziekenhuis Bronovo waarvandaan het 3 minuten lopen is.  Begin juli vertrek ik naar Brabant (Baarle Nassau).

Afzeggen van een afspraak:

Ik snap dat het voor sommige mensen wat spannend is om te komen, ook heb ik begrip voor bepaalde situaties op het laatste moment. Echter ik heb geen baas die mij doorbetaalt, ik leef van mijn praktijk, ik stop aandacht en energie in mijn afspraken en daarom vind ik het prettig als jullie ook zorgvuldig met mijn tijd om gaan. Daarom reken ik op begrip dat wanneer een afspraak binnen 24 uur toch niet door blijkt te gaan er 50 euro aan onkosten wordt doorberekend. Komen levert altijd iets op!
(Mensen die hun afspraak niet afzeggen en niet op komen dagen kan ik het volledige bedrag doorberekenen.)


De Kettingstraat bevindt zich naast de passage, in hartje centrum. Parkeren kan niet voor de deur maar wel in iedere parkeergarage die in de stad te vinden is. Tram 16 (vanaf Station HS of Den Haag Centraal Station) stopt bijna voor de deur (halte Gravenstraat). Liever geen parkeergeld betalen? Tegenover het Gemeentemuseum kun je gratis parkeren, ook vanhieruit kun je tramlijn 16 nemen het centrum in waarbij je uitstapt bij de Grote kerk. (stukje meelopen in tramrichting en dan het 3e straatje links is de Kettingstraat) 
Je moet 2x aanbellen als de voordeur beneden niet openstaat. Er zit een vertraging tussen de belpanelen, zodra het rode lampje uit is bij het gele hek (de 2e deur) kun je opnieuw aanbellen. Vervolgens kun je met de lift of de trap naar de 1e verdieping waar je de glazen deur doorstapt de galerij op. Ik zal je daar verwelkomen.

Parkeren:

Straatparkeren in het centrum van Den Haag varieert tussen min. € 1,70 en max. € 2,60 per uur.
De meest nabijgelegen parkeergarages zijn:

Q-Park (City Palace) Laan 5 – 7, 2512 GM Den Haag | Q-Park (de bijenkorf) Lutherse Burgwal 25, 2512 CB Den Haag | Q-Park (Torengarage) Geest 1, 2513 VA Den Haag | Parking Noordeinde Heulstraat 21, 2514 ER Den Haag | Interparking Museumkwartier Korte Voorhout 2P, 2511 EK Den HaagBedankt voor het bezoeken van mijn website en graag tot ziens!