Contact

Conny Schoonen - Inzicht-Advies & Begeleiding in de zoektocht naar eigen kracht en talent.

Nieuw adres (vanaf half juli 2017)
Bredaseweg 16-C19 ( De Paddock)
5111GC Baarle Nassau 

T: 06-20007700        

meer@connyschoonen.nl   voor coaching en meer (meer dan alleen je hand lezen, meer dan alleen zien wie je bent)

De praktijk bestaat al vanaf 1989! Ik wil iedereen bedanken die de weg naar mijn praktijk vond en zo vriendelijk was dit door te vertellen aan anderen. Door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe... blijf het doorvertellen!!!


Parkeren kan gratis op het parkeer terrein van de Paddock. Na de receptie linksaf en dan het derde huisje aan de linkerkant (met 2 gekleurde vlinders op de carpoort). Ook stopt er een bus voor de deur van de Paddock (lijn 132 van Breda naar Tilburg), halte oude Bredasebaan in Baarle Nassau. Gezellig overnachten? B&B Berkenhome is een aanrader en ligt op loopafstand (Bredaseweg 21).

Afzeggen van een afspraak:

Ik snap dat het voor sommige mensen wat spannend is om te komen, ook heb ik begrip voor bepaalde situaties op het laatste moment. Echter ik heb geen baas die mij doorbetaalt, ik leef van mijn praktijk, ik stop aandacht en energie in mijn afspraken en daarom vind ik het prettig als jullie ook zorgvuldig met mijn tijd om gaan. Daarom reken ik op begrip dat wanneer een afspraak binnen 24 uur toch niet door blijkt te gaan er 50 euro aan onkosten wordt doorberekend. Komen levert altijd iets op!
(Mensen die hun afspraak niet afzeggen en niet op komen dagen kan ik het volledige bedrag doorberekenen.)Bedankt voor het bezoeken van mijn website en graag tot ziens!