Contact

Conny Schoonen - Inzicht-Advies & Begeleiding in de zoektocht naar eigen kracht en talent.

Vanaf juli 2018 weer in Den Haag!
De Sillestraat 119
2593TV 

T: 06-20007700
       

meer@connyschoonen.nl    het meest persoonlijke verhaal over jezelf vanuit je handen en coaching met echte persoonlijke aandacht!

De praktijk bestaat al vanaf 1989! Ik wil iedereen bedanken die de weg naar mijn praktijk vond en zo vriendelijk was dit door te vertellen aan anderen. Door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe... blijf het doorvertellen!!!Trots

Vol 'trots' kondig ik de eerste boomtafel zondagochtend aan op mijn nieuwe plek in het Bezuidenhout. Op 4 nov. gaat de eerste van start met het thema TROTS. Op 2 december komt de volgende met het thema kwetsbaarheid.

Wat verstaan wij onder trots? Vroeger zag men trots als negatief (hoogmoed, pochen)..is dat nog zo? In de Bijbel staat: de man die trots handelt,... die zal sterven. Komt trots om de hoek kijken bij het verbijten van verlies? (de politicus die aftreed maar trots is op behaalde resultaten.. of de trots die je mag voelen als je niet gewonnen hebt maar tweede bent geworden).

Gaat trots wel of niet samen met tevredenheid? Is trots een methode om je eigenwaarde niet te verliezen of jezelf moed in te spreken? Heeft trots te maken met iets bij de ander waar je eigen invloeden in ziet (trots op behaalde resultaten bij je kind). Proberen we iets te TROTSeren? Wat eren we dan?

Waar ben jij trots op? En wat ligt hieronder? Zin om dit te onderzoeken en het er samen over te hebben? Kom dan zondagochtend 4 november van 10.00 tot 12.00 uur meedoen. (Max 11 personen). Kosten zijn 15 euro. Opgeven via meer@connyschoonen.nl of bel Conny op 06-20007700


Afspraken 7 dagen per week op de ochtend of de middag.

Het annuleren van een afspraak is altijd jammer..houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zitten.

 


Bedankt voor het bezoeken van mijn website en graag tot ziens!